We hebben bij SAFE een nieuwe functie toegevoegd: de Heatmap. Daarmee wordt op een kaart visueel weergegeven waar en hoe vaak (ambulante) medewerkers alarm slaan. Zo kan nog beter inzichtelijk gemaakt worden in welke wijken hogere risico’s liggen.

Meer grip op probleemgebieden

Het principe van SAFE blijft hetzelfde: alarm slaan of assistentie vragen in noodsituaties met de app en verborgen noodknop. In het online portaal van SAFE zit nu echter ook de Heatmap functie, waarop alarmen geografisch worden getoond. Op die manier kan er na verloop van tijd een visueel overzicht opgebouwd worden.

Waar zijn de probleemgebieden die meer hulp nodig hebben? Of wijken en straten waar het vaak misgaat? Deze informatie is essentieel in de voorbereiding voor nieuwe huisbezoeken in die regio’s. Risicoanalyses, zoals de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), kunnen vervolgens met de Heatmap opgesteld en uitgevoerd worden.

Heatmap functie SAFE

Datagedreven verantwoording voor budget

Voor bepaalde organisaties is deze functie extra handig. Word je bijvoorbeeld ingehuurd door een overheidsinstantie op basis van het (ambulante) werk dat je levert? Dan kan met de Heatmap functie simpel aangetoond worden hoeveel werk er daadwerkelijk nodig is geweest of zal zijn. Zo geeft de Heatmap een goede indicatie voor het benodigde budget.

Realtime rapportages

De nieuwe Heatmap feature in de app komt dus boven op het reeds bestaande online managementportaal van SAFE. Daarin is het voor leidinggevenden en beleidsmakers al mogelijk om realtime rapportages te verkrijgen. Wie zijn er aan het werk of op huisbezoek? Hoe vaak wordt er alarm geslagen? Het portaal geeft hier de antwoorden op met een live dashboard en trendanalyses.

Met de Heatmap gaan we nog een stapje verder. We zorgen ervoor dat managers en beleidsmakers over nog meer visuele en geografische analyses beschikken van ambulante medewerkers en hun afspraken. Zo kunnen zij beter geïnformeerde keuzes maken, bijvoorbeeld over voorzorgsmaatregelen. En kunnen ambulante medewerkers goed voorbereid en veiliger op huisbezoek!

Benieuwd wat SAFE, en de Heatmap functie, voor jou kunnen betekenen? Boek nu een vrijblijvende online demo en zie de mogelijkheden zelf!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voel je veilig met personenalarmering van SAFE

Samen werken aan veiligheid. Dat doe je met de SAFE alarm app en noodknop. SAFE is er voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met onveilige situaties.

Met SAFE sla je onopvallend hulp in een noodsituatie. Eén druk op de knop en hulp is onderweg. Al vanaf €0,28 per dag.

Hoe werkt het?