Paniekknop verlaagt gevoel van kwetsbaarheid achter de balie

Recepties, spreekkamers en winkels krijgen dagelijks honderden tot wel duizenden bezoekers over de vloer. Grote groepen mensen nemen automatisch risico’s met zich mee. Waaronder de kans op ongewenst gedrag, bijvoorbeeld agressie.

Vaak is er geen beveiliging aanwezig. Toch wil je snel hulp kunnen inschakelen in geval van nood. Met één druk op de SAFE knop zijn collega’s of andere hulptroepen onderweg!

paniekknop balies recepties winkel spreekkamer safe app alarm

Praktische oplossing voor noodsituaties

SAFE is een paniekknop (alarmknop) gekoppeld aan een alarm app. Sla je alarm? Dan wordt via de app een alarmmelding verstuurd naar collega’s. Samen met het alarm wordt ook de realtime locatie meegestuurd. Zo kunnen collega’s direct een route uitstippelen.

De mobiele noodknop van SAFE kan je bijvoorbeeld onder je bureau of aan je sleutelhanger bevestigen. Daarmee sla je simpel en ongemerkt alarm op het moment dat je hulp nodig hebt.

Paniekknop als totaaloplossing

SAFE is een totaaloplossing voor professionals die contact hebben met externe mensen en risico lopen op agressie en/of geweld.

SAFE is er niet alleen als paniekknop voor binnen de muren van je organisatie, maar kan ook gebruikt worden door ambulante medewerkers die buiten kantoor contact hebben met externe mensen. Zo kan elke medewerker binnen een organisatie alarm slaan in een noodsituatie.

Hoe werkt het?
safe knoppen
safe apps brochure

Wat kan je met SAFE?

  • Onopvallend alarmeren met losse noodknop

  • Verschillende alarmen versturen afhankelijk van de situatie

  • Zowel teamopvolging als alarmcentrale opvolging

  • Uitgebreide rapportages in het management portaal

  • (Online) support

  • Persoonlijk aanspreekpunt

En nog veel meer! Ontdek alle functionaliteiten in onze brochure.

Download brochure

Benieuwd of de SAFE-app en paniekknop aansluit bij jouw behoeftes?

Download de gratis brochure.