Bedrijfsverzamelgebouwen grote kans op kans op ongewenste gasten thuis werken

Bedrijfsverzamelgebouwen hebben meer kans op bezoek van mensen met kwade bedoelingen. Steeds meer gebouwen staan namelijk grotendeels leeg en thuis werken is normaler geworden.

Juist nu is het van belang dat onder andere de medewerkers bij de ingang van het gebouw weten wat ze moeten doen in geval van nood. Denk bijvoorbeeld aan een receptionist(e), telefonist(e) of gastvrouw/gastheer. Wat kunnen zij doen wanneer zij te maken krijgen met agressie, een geweldsincident of intimidatie?

Ongewenst gedrag aan receptie of balie

Discrete alarmoplossing voor extra veiligheid in bedrijfsverzamelgebouwen

Bij SAFE Apps staat de veiligheid en gezondheid van mensen voorop. Ons streven is dat mensen met een veilig gevoel aan het werk gaan en daadwerkelijk veilig werken. Bij (dreiging van) agressie of geweld moet je meteen hulp kunnen inschakelen.

Met de gedachte dat elke professional veilig moet kunnen werken, is de SAFE alarm app ontwikkeld. Middels de SAFE-app zorgen we dat de juiste hulp zo snel mogelijk op de juiste locatie beschikbaar is.

Meer weten over SAFE en de tools die wij hebben ontwikkeld om de veiligheid van medewerkers in diverse branches te waarborgen? Kijk dan eens op onze ‘Over ons’ pagina!

Hoe werkt het?
SAFE App en alarmknoppen

Meer informatie over de SAFE App en alarmknop?

Download de gratis brochure. Vul onderstaand formulier in en wij sturen de brochure direct naar je op.