Kwart winkeliers in aanraking met agressie

Ruim een kwart van de Nederlandse winkeliers krijgt wel eens te maken met agressie. Vooral winkelcentra zijn een magneet voor mensen met verkeerde bedoelingen. Als beveiliger is het dan ook de voornaamste taak om het gevoel van veiligheid te verhogen.

Een beveiliger kan alleen te hulp schieten, wanneer hij bij het incident aanwezig is of wanneer hij een alarmmelding krijgt. Dat laatste gebeurt in veel gevallen te laat en soms zelfs helemaal niet. Dat is zonde, want beveiliging kan veel ellende voorkomen. Een app met verborgen alarmknop biedt hierin uitkomst.

beveiliging-safe-app-partner

Snel en discreet beveiliging inschakelen

Met de SAFE alarm app wordt het gevoel van veiligheid onder winkeliers gewaarborgd.

Winkeliers kunnen onopvallend beveiliging inschakelen door een fysieke, verborgen alarmknop die zij bij zich dragen. Zo kunnen zij, ook als er geen beveiligers aanwezig zijn, ongemerkt een beveiliger inschakelen in geval van nood.

Het alarmeren met een mobiele telefoon is dan niet meer nodig. Dat kost namelijk extra tijd, en tijd is kostbaar in geval van nood. Daarnaast kan het telefonisch inschakelen van beveiliging extra agressie opwekken.

safe knoppen

safe alarmpagina blur incl. knoppen-min

Voordelen van de SAFE-app

  • Winkelier kan sneller en onopvallend alarm slaan
  • Sneller schakelen met winkeliers
  • Beveiliging is sneller ter plaatse
  • Overzicht van wie de alarmmelding opvolgt
  • Verhoogd veiligheidsgevoel voor winkeliers en bezoekers
  • Eenvoudig te bedienen
Download de brochure

Welke partijen maken gebruik van SAFE?

Op dit moment maken diverse partijen gebruik van SAFE. Onder andere zorginstellingen, overheidsinstanties en gemeenten maken gebruik van onze alarm knop. Daarnaast werken wij samen met verschillende beveiligingsbedrijven. In die samenwerkingen leggen wij de focus op het verbreden van het product portfolio om de klanttevredenheid te verhogen. Samen met hen waarborgen we de veiligheid van medewerkers, cliënten, winkeliers, bezoekers en nog veel meer! Meer weten? Kijk dan eens op onze SAFE Alarmeringsapp pagina.

Jouw beveiligingsdienst nóg sterker inzetten? Download dan onze brochure via bovenstaand formulier en lees hoe SAFE hieraan kan bijdragen.

Hoe werkt het?
Antes Zorg

“De combinatie van nieuwe techniek, korte lijnen en snelle ontwikkeling was voor ons doorslaggevend.”

Mark Schmidt, manager bedrijfsvoering, Antes Zorg
Antes Zorg

“Vooral dat er oog is op de werknemersveiligheid, wordt als zeer positief ervaren door medewerkers.”

Mark Schmidt, manager bedrijfsvoering, Antes Zorg