Verward gedrag huurders

Corporatiemedewerkers die vaak in contact zijn met de huurder, krijgen regelmatig te maken met verward gedrag. Vaak leidt dit tot verbale agressie, waarbij je je als corporatiemedewerker onveilig kan voelen.

Meestal is bij de corporatiemedewerker weinig bekend over de oorzaak van het gedrag en is het lastig op de juiste wijze te handelen. Huisvesting van kwetsbare mensen is het eerste doel en vaak heeft men niet de bevoegdheden om sociale ondersteuning te bieden.

Onveilig gevoel door agressie en intimidatie

Medewerkers krijgen te maken met (buren)ruzies, extreme achterdocht, intimidatie en (verbaal) geweld. Corporatiemedewerkers voelen zich vaak alleen in complexe situaties.

Ze komen terecht in een rol waarin zij niet altijd over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Dit zorgt voor een gevoel van machteloosheid en onveiligheid.

woning flat galerij

Weten hoe de SAFE app ervoor zorgt dat je veilig aan het werk kan?

Download de brochure. Vul het onderstaande formulier in.

Praktische oplossing

De toenemende agressie en geweld vanuit huurders naar medewerkers van corporaties zien wij ook. Daarom hebben we de SAFE-app ontwikkeld. Met de SAFE-app sla je onopvallend alarm bij noodsituaties.

Lees hoe de SAFE-app de veiligheid verhoogt van ambulante medewerkers binnen woningcorporaties.

Benieuwd hoe de SAFE alarm app in de praktijk werkt?

Ontdek alle functies van de SAFE-app, het managementportaal en de alarmknop in een vrijblijvende online of face-to-face demonstratie. Wij leggen je graag uit hoe de app werkt. Ook is er ruimt voor vragen.

Boek een demo
Ambulante medewerker met een alarmknop