Pie chart

Breng noodsituaties in kaart in het management portaal

Waar en wanneer slaan medewerkers alarm? En hoe wordt een alarm opgevolgd? Zijn er nog verbetermogelijkheden? In het SAFE management portaal vind je antwoord op al deze vragen. Alle data is realtime.

De uitgebreide rapportages geven inzicht in veiligheid en helpen noodsituaties te analyseren en veiligheid van medewerkers te waarborgen.

Het management portaal is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en beheerders. Zij hebben toegang op organisatie niveau. Ook op teamniveau kunnen teammanagers toegang krijgen. Dat maakt sturen op veiligheid een stuk makkelijker.

Realtime rapportages

Wie is momenteel aan het werk? Wie gaat er een afspraak in? Wie is niet beschikbaar? Hoe vaak wordt er daadwerkelijk alarm geslagen en wat voor soort alarm?

Deze informatie en meer is terug te vinden in het management portaal.

Live dashboard en trendanalyses

Speciaal voor teamleiders bevat het SAFE portal een dashboard met een live status. Zo weet je als teamleider op elk moment wat er speelt in het team.

Daarnaast kan je trendanalyses maken om tot nieuwe inzichten te komen. De inzichten kan je gebruiken om onveilige situaties aan te pakken.

Rapportage over veiligheid op een laptop

Benieuwd naar de rapportages?
Vraag direct een gratis demo aan!

We laten live aan je zien hoe de rapportages eruit zien, hoe de SAFE app werkt én hoe je alarm kunt slaan. Natuurlijk vertellen wij ook over de verschillende mogelijkheden op gebied van maatwerk, integraties en meer.

Boek een demo
jeffrey cabaret alarmstrategie.