safe apps over ons

Wat wij doen

Wij zijn SAFE Apps. Een Rotterdams tech-bedrijf waar veiligheid en gezondheid van mensen voorop staat. Met onze alarmoplossingen streven we naar een wereld waarin professionals altijd en overal veilig kunnen werken.

Dankzij de SAFE alarm app en noodknop kunnen professionals altijd en overal alarm slaan in geval van nood. Zo is hulp altijd dichtbij en kan veiligheid worden gewaarborgd.

Hoe werkt het?

Waarom SAFE?

Veiligheid creëer je samen. Het teamgevoel is een belangrijke schakel in het creëeren van dat veiligheidsgevoel. Onze alarmoplossing biedt daarin een onmisbare ondersteuning. Met SAFE weet je zeker dat werknemers bewust zijn van veiligheid én wat zijn of haar taak is in geval van nood. Dat zorgt voor discrete alarmopvolging.

Onze organisatie

Technologie zit in ons DNA. We zijn een no-nonsense tech-bedrijf dat alarmoplossingen ontwikkelt voor professionals.

SAFE Apps BV is verzelfstandigd nadat het eerst onderdeel van RITHM uitmaakte. Door de verzelfstandiging kunnen we ons volledig richten op de verdere ontwikkeling van de applicatie. Met een dedicated team kunnen we (toekomstige) klanten nog beter van dienst zijn.

Zowel SAFE Apps als RITHM zijn onderdeel van Almende. Almende creëert innovatieve ICT-oplossingen. De basis hiervoor is zelforganisatie.

Partners

Samen met onze partners maken we ons hard voor meer veiligheid onder professionals.

Benieuwd naar wat SAFE Apps voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

1
2