Winkelcentra zijn een magneet voor mensen met verkeerde bedoelingen. Veel winkels en winkeliersverenigingen kiezen dan ook voor collectieve beveiliging, waarbij winkeliers gezamenlijk beveiliging inschakelen. Toch is de aanwezigheid van beveiliging in een winkelcentrum niet altijd voldoende. Want hoe zorg je ervoor dat beveiliging op het juiste moment op de juiste plek is in geval van nood? Een alarm app biedt hierin uitkomst.

Ruim een kwart van de Nederlandse winkeliers krijgt wel eens te maken met agressie. Zo kunnen zij te maken krijgen met (verbale) agressie, intimidatie, geweldsincidenten en nog veel meer. Dit vergroot het gevoel van machteloosheid en onveiligheid. Juist op zulke momenten wil je snel en onopgemerkt beveiliging kunnen inschakelen.

Winkelcentrum beveiliging

Verhoogd veiligheidsgevoel belangrijk voor toestroom van klanten

Met de SAFE alarm app wordt het gevoel van veiligheid in winkels en winkelbezoekers gewaarborgd. Winkeliers kunnen onopvallend beveiliging inschakelen door een fysieke, verborgen alarmknop die zij bij zich dragen. Zo kunnen zij, ook als er geen beveiligers aanwezig zijn, ongemerkt een beveiliger inschakelen in geval van nood. Het alarmeren met een mobiele telefoon is dan niet meer nodig. Dat kost namelijk extra tijd, en tijd is kostbaar in geval van nood. Daarnaast kan het telefonisch inschakelen van beveiliging extra agressie opwekken.

Voordelen van de SAFE-app

  • Snel en onopvallend alarm slaan

  • Sneller schakelen met beveiligers

  • Beveiliging is sneller ter plaatse

  • Verhoogd veiligheidsgevoel voor winkeliers en bezoekers

  • Eenvoudig te bedienen

safe apps brochure personenalarmering

Download de gratis brochure

Vul hier je gegevens in en je ontvangt direct de brochure

Paniekknop als totaaloplossing voor winkels en winkelcentra

SAFE is een totaaloplossing voor professionals die contact hebben met externe mensen en risico lopen op agressie en/of geweld. SAFE is een alarmknop gekoppeld aan een alarmering app. Het moment dat een gebruiker alarm slaat, wordt via de app een alarmmelding verstuurd naar collega’s of beveiligers. Samen met het alarm wordt ook de realtime locatie meegestuurd. De onopvallende alarmknop van SAFE kan bijvoorbeeld aan kleding of aan een sleutelhanger worden bevestigd. Daarmee slaat men simpel en ongemerkt alarm op het moment dat er hulp nodig is. Hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je hier.

Welke partijen maken gebruiken van SAFE?

Op dit moment maken diverse partijen gebruik van SAFE. Onder andere zorginstellingen, overheidsinstanties en gemeenten maken gebruik van onze alarm knop. Samen met hen waarborgen we de veiligheid van medewerkers, cliënten, winkeliers, bezoekers en nog veel meer! Meer weten? Kijk dan eens op onze SAFE Alarmeringsapp pagina.

agenda-iphone-alarmknoppen-min

Boek een gratis demo

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.