Het SAFE management portaal geeft met behulp van gedetailleerde rapportages en analyses inzicht in de veiligheid van medewerkers. Ben je een teammanager? Dan is de veiligheid van jouw team(s) het grootste belang. Daarom hebben teammanagers vanaf nu toegang tot het SAFE teammanager portaal. Daar vinden zij gedetailleerde rapportages van alleen hun team.

Inzicht in gedetailleerde rapportages voor de teammanager

Het SAFE management portaal creëert inzicht in onveilige situaties. Denk aan heatmaps, trendanalyses en andere rapportages. Deze gegevens kunnen helpen om noodsituaties te analyseren en veiligheid van medewerkers te waarborgen. Doordat teammanagers- en teamleiders nu ook op teamniveau rapportages kunnen inzien, zijn de mogelijkheden van het SAFE management portaal nog meer uitgebreid. De unieke data biedt de teammanager de mogelijkheid om nóg beter te sturen op de veiligheid van het team.

Het voordeel van sturen op teamniveau

Met deze functionaliteit krijgt de teammanager een extra tool en dus meer controle over hoe zij het team op gebied van veiligheid sturen. Het geeft onder andere inzicht in het gebruik van de SAFE-alarmknop. Maar ook in hoe vaak en waar alarm wordt geslagen. Dit alles wordt visueel weergegeven in heatmaps, statistieken en diagrammen. Zo krijgen zij inzicht in noodsituaties en kunnen zij daar op sturen. Ook is er een dashboard met real time data. Hierin is overzichtelijk weergegeven wie er aan het werk is, wie een afspraak heeft en meer.

Een ander bijkomend voordeel is dat privacygevoelige informatie op organisatieniveau beter is geregeld. De teammanager krijgt inzicht in de veiligheid binnen alleen zijn/haar team(s). Persoonlijke data wordt dus alleen gedeeld met de persoon die daar verantwoordelijk voor is. SAFE Apps gaat namelijk uiterst secuur om met persoonlijke gegevens van gebruikers.

Voordelen op zowel organisatie- als teamniveau

Deze nieuwe ontwikkeling biedt voordelen op zowel organisatie- als teamniveau:

Op teamniveau:

  • Verhoogde betrokkenheid bij de organisatie
  • Biedt meer controle over aansturen van het team op gebied van veiligheid

  • Gedetailleerd overzicht van onveilige situaties

  • Realtime rapportages

  • Zelf medewerkers aan het team toevoegen (zonder tussenkomst van SAFE, of ander personen)

  • Zelf trendanalyses maken om onveilige situaties aan te pakken

Op organisatieniveau:

  • Teammanagers zijn meer betrokken bij de algemene veiligheid van medewerkers binnen de organisatie
  • Meer controle over wie toegang heeft tot het management portaal

  • Privacy wordt gewaarborgd

Op de hoogte blijven van de laatste functionaliteiten van de SAFE-app en alarmknop? Volg ons op LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram!

Categorieën: Over de app

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voel je veilig met personenalarmering van SAFE

Samen werken aan veiligheid. Dat doe je met de SAFE alarm app en noodknop. SAFE is er voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met onveilige situaties.

Met SAFE sla je onopvallend hulp in een noodsituatie. Eén druk op de knop en hulp is onderweg. Al vanaf €0,28 per dag.

Hoe werkt het?