Met de SAFE alarm app kunnen verschillende alarmen worden verstuurd. Zo kan men om versterking van collega’s vragen maar ook een 112 hulpverzoek sturen. Met de SAFE Alarmopvolging app is het nu ook mogelijk om naast collega’s externe personen te alarmeren. Denk aan een interne beveiligingsdienst in een groot bedrijfspand, of een externe alarmcentrale die aan de hand van de spreek- luisterverbinding direct de juiste alarmopvolging kan bepalen.

Wat is de alarm app en waarom is het in het leven geroepen

In de kern is de SAFE alarm app een app waarmee personen uit eenzelfde team onopvallend alarm kunnen slaan en elkaars alarmen kunnen opvolgen. De SAFE Alarmopvolging app is in het leven geroepen zodat ook externe personen het alarm kunnen opvolgen. Denk aan een alarmcentrale, een beveiligingsdienst of interne beveiliging. Vanuit deze losstaande app kan men alleen alarmmeldingen ontvangen én opvolgen.

De SAFE alarm app staat altijd in verbinding met de SAFE Alarmopvolging app. Zodra iemand alarm slaat, ontvangen gebruikers van de SAFE Alarmopvolging app een melding. Wanneer iemand deze melding opvolgt, krijgen alle gebruikers realtime updates over hoe en door wie het alarm wordt opgevolgd.

Verschil tussen de SAFE-app en de SAFE Alarmopvolging app

Het belangrijkste verschil tussen de twee apps zit hem in het alarm kunnen slaan en alarm opvolgen. We noemen de belangrijkste functionaliteiten:

SAFE Alarm app

  • Alarm versturen, ontvangen én opvolgen
  • Teampagina met overzicht van wie er in het team zit

  • Het gehele team ontvangt alarmmeldingen

SAFE Alarmopvolging app

  • Alleen alarmen ontvangen en opvolgen
  • Pagina met overzicht van alle aanwezige alarmopvolgers

  • Pagina met overzicht van alarmmeldingen

Privacy

Bij SAFE Apps gaan wij zorgvuldig om met persoonlijke gegevens van onze gebruikers. Zo ook de locatie. Locatiegegevens worden alleen gedeeld op het moment dat medewerkers bij een afspraak zijn. Wanneer een afspraak is afgelopen wordt de locatie niet meer gedeeld. Gebruikers van de SAFE Alarmopvolging app hebben geen toegang tot persoonlijke gegevens van jullie medewerkers. Alleen wanneer een gebruiker alarm slaat, krijgen zij inzicht in de noodzakelijke afspraak- en locatiegegevens.

Demo boeken

Boek een gratis demo

Meer weten over onze alarmoplossing? Boek een gratis demo! In deze demo leggen wij vrijblijvend uit wat de SAFE alarm app voor jou kan betekenen.
Demo boeken
Categorieën: Over de app

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voel je veilig met personenalarmering van SAFE

Samen werken aan veiligheid. Dat doe je met de SAFE alarm app en noodknop. SAFE is er voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met onveilige situaties.

Met SAFE sla je onopvallend hulp in een noodsituatie. Eén druk op de knop en hulp is onderweg. Al vanaf €0,28 per dag.

Hoe werkt het?