Met de nieuwste SAFE-app functionaliteit kan je in één oogopslag zien welke collega’s bereikbaar zijn, wat hun functietitels zijn én of er bedrijfshulpverleners (BHV) zijn. Zo sta je snel in contact met de juiste persoon en kan je nog veiliger werken.

Gebrek aan inzicht in de bereikbaarheid van collega’s, specialisten en BHV ‘ers

In de praktijk is gebrek aan inzicht een groot probleem. Dat ervaarden ook onze gebruikers. Een systeem waarin voor iedere medewerker inzichtelijk is welke collega bereikbaar is, was een groot gemis. Zo wordt in sommige organisaties nog gebruik gemaakt van een schuifbord, waarbij men achter de naam van een werknemer de ‘schuif’ op aanwezig of afwezig kan zetten. Dit systeem is niet alleen ouderwets, maar ook niet toegankelijk voor ambulant medewerkers. Nu een groot deel van de Nederlanders thuis werkt, is dit probleem alleen maar groter geworden.

Vanaf nu kunnen gebruikers de SAFE-app gebruiken om snel en overzichtelijk te zien wie er bereikbaar zijn. Zo kan je direct zien of er bijvoorbeeld een specialist of BHV ’er bereikbaar is, en kan je diegene ook direct bellen vanuit de app. De nieuwe functionaliteit is onder andere interessant voor ambulant medewerkers, omdat zij niet altijd op kantoor zijn. Maar ook voor medewerkers van grotere teams, waar collega’s elkaar niet elke dag spreken.

Snel in contact met BHV ’er

Naast de functietitel is de BHV titel extra toegevoegd in de teampagina. Gebruikers van de app kunnen ook aangeven of zij bedrijfshulpverlener (BHV) zijn. Ook dit kunnen andere leden van het team terugzien op de teampagina. Zo is een BHV ’er snel te bereiken en weet men dat deze persoon aanwezig/bereikbaar is, voordat er contact wordt opgenomen. Een BHV ’er moet namelijk binnen twee tot drie minuten na de alarmmelding bij het incident zijn.

Blijf op de hoogte

Meer weten over de functionaliteiten van de SAFE-app? Op deze pagina vind je een overzicht van de functionaliteiten van de app, alarmknop, management dashboard.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voel je veilig met personenalarmering van SAFE

Samen werken aan veiligheid. Dat doe je met de SAFE alarm app en noodknop. SAFE is er voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met onveilige situaties.

Met SAFE sla je onopvallend hulp in een noodsituatie. Eén druk op de knop en hulp is onderweg. Al vanaf €0,28 per dag.

Hoe werkt het?