Altijd en overal hulp kunnen inschakelen in geval van nood. Dat is onze missie. Maar wanneer weet je wanneer je wel of niet risico loopt? Dat is mogelijk lastig inschatten. Met de Automatisch Activeren functionaliteit hoef je daar niet meer over na te denken en kan je overal alarmeren indien nodig. De alarmknop is altijd beschikbaar, ongeacht waar je bent.

Altijd in de mogelijkheid om alarm te slaan als dat nodig is

Met de Automatisch Activeren functionaliteit heb je geen omkijken meer naar de alarmknop. Dat komt omdat de alarmknop automatisch wordt geactiveerd en gedeactiveerd op basis van je locatie. De alarmknop is dus gebruiksklaar wanneer jij hem nodig hebt. Zo weet je zeker dat je alarm kan slaan op plekken die mogelijk onveilig zijn. De alarmknop deactiveert automatisch als je weer veilig bent. Bijvoorbeeld als je thuis komt, of op kantoor bent.

Hoe werkt het?

De SAFE-app schakelt automatisch de alarmknop in als je een veilige locatie, bijvoorbeeld je thuisadres, verlaat. Deze veilige locaties kan je zelf opgeven in de SAFE-app. Andersom werkt hetzelfde. Zodra je aankomt op een veilige locatie wordt de alarmknop automatisch gedeactiveerd. Maar ook tijdens het reizen van locatie A naar B kan er iets onverwachts gebeuren. Gelukkig kan je ook dan alarm slaan. Je hoeft hier verder niks voor te doen!

Lees hier meer over hoe de SAFE-app werkt >>

automatisch activeren

Hoe weten alarmopvolgers waar ik ben?

Zodra jij alarm slaat, wordt een live locatie meegestuurd op basis van GPS. Wanneer je als gebruiker van locatie verandert, weten de alarmopvolgers je nog steeds te vinden. De alarm opvolgers ontvangen een alarmmelding met daarin jouw locatie én de mogelijkheid om een route uit te stippelen. Zo weten zij precies waar je bent en is hulp snel ter plekke.

Levensduur batterij geoptimaliseerd

Hoewel staat de alarmknop langer aan, hoef je je geen zorgen te maken over de batterij van jouw alarmknop. De batterijlevensduur van onze vernieuwde alarmknoppen is namelijk zodanig geoptimaliseerd dat deze zo lang mogelijk meegaan. In vergelijking tot andere alarmknoppen die dagelijks aan de oplader moeten, werkt dat een stuk makkelijker!

Boek direct een gratis demo

Meer weten over de Automatisch Activeren functionaliteit? Boek een gratis demo! In deze demo legt een van onze specialisten vrijblijvend uit wat de SAFE alarm app voor jou kan betekenen.

Martijn Kruijt SAFE Apps

Boek direct een gratis demo

Meer weten over de Automatisch Activeren functionaliteit? Boek een gratis demo! In deze demo legt een van onze specialisten vrijblijvend uit wat de SAFE alarm app voor jou kan betekenen.

Boek een demo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voel je veilig met personenalarmering van SAFE

Samen werken aan veiligheid. Dat doe je met de SAFE alarm app en noodknop. SAFE is er voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met onveilige situaties.

Met SAFE sla je onopvallend hulp in een noodsituatie. Eén druk op de knop en hulp is onderweg. Al vanaf €0,28 per dag.

Hoe werkt het?