SAFE is een alarmeringsapp met onopvallende noodknop. Zo kunnen ambulante medewerkers ongezien alarm slaan of snel om assistentie vragen. Met een hogere veiligheid als gevolg. Klinkt makkelijk – en dat is het ook – maar hoe gaat deze alarm app precies in werking? Bekijk de video hieronder!

Onopvallend alarm slaan

Ambulante medewerkers krijgen regelmatig te maken met agressie, geweld en andere noodsituaties door cliënten. Zichtbaar alarm slaan of 112 bellen met mobiel kan de situatie daarbij alleen maar verergeren. Onopvallend alarm kunnen slaan met een verborgen noodknop biedt de oplossing!

Collega’s staan paraat door locatiebepaling

Als je alarm slaat, gaat de noodmelding af bij collega’s en ontvangen zij direct jouw locatie. Houd je de knop langer ingedrukt? Dan weten zij dat het slecht nieuws is en bellen zij direct 112. In andere gevallen, komt een collega zelf.

Assistentie van een collega kan soms al voldoende zijn. Niet elke noodsituatie is namelijk hetzelfde! Wanneer de noodoproep via de alarm-app is beantwoord, krijg je hier zelf ook een melding van. Zo weet je dat hulp onderweg is.

Alarm app voor veel sectoren

SAFE is goed te gebruiken in elke sector waarin veiligheid een risico is. Zeker wanneer het om ambulante medewerkers gaat. Zorg, GGZ, sociale wijkteams, woningcorporaties, onderwijs, etcetera – een ongeluk kan bij allemaal in een klein hoekje zitten. Dan komt een makkelijk te gebruiken alarmeringsapp goed van pas.

Benieuwd geworden naar SAFE? Vraag een gratis demo aan!

Categorieën: Video's

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voel je veilig met personenalarmering van SAFE

Samen werken aan veiligheid. Dat doe je met de SAFE alarm app en noodknop. SAFE is er voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met onveilige situaties.

Met SAFE sla je onopvallend hulp in een noodsituatie. Eén druk op de knop en hulp is onderweg. Al vanaf €0,28 per dag.

Hoe werkt het?