Veiligheid is in veel sectoren top of mind. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar onveiligheid op de werkvloer. Denk aan agressie, geweld en andere onveiligheden. De uitkomsten van dit onderzoek delen we met jullie in dit webinar. Ook geven we verschillende tips en must do’s om veiligheid te verhogen.

Onze host Martijn Kruijt vertelt je onder andere:

  • Feiten en cijfers op gebied van agressie en geweld op de werkvloer;
  • Hoe om te gaan met agressie;
  • 6 must do’s voor, tijdens en na een onveilige situatie.

Must do’s voor, tijdens en na een onveilige situatie

Om veiligheid op de werkvloer te verhogen, is het belangrijk dat onveilige situaties beter worden aangepakt. In dit webinar delen we daarom 6 must do’s. De must do’s zijn onder andere gratis downloads, checklists en andere hulpmiddelen. Sommige kunnen onveilige situaties voorkomen, andere hebben een de-escalerend effect.

Ziekteverzuim

Agressie heeft een enorme impact op de mentale en lichamelijk gesteldheid van jouw medewerker. Als gevolg hiervan kan een medewerker arbeidsongeschikt raken. Maar liefst 25% van het ziekteverzuim vindt zijn oorzaak in de gevolgen van agressie en geweld. De must do’s uit dit webinar zullen je helpen om de kans op ziekteverzuim en de uiteindelijke kosten te minimaliseren. Een zieke medewerker kost namelijk gemiddeld €65.000 per jaar.

Webinar downloaden

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een link waarmee je de replay van het webinar kan bekijken.

Categorieën: Video's, Webinars

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voel je veilig met personenalarmering van SAFE

Samen werken aan veiligheid. Dat doe je met de SAFE alarm app en noodknop. SAFE is er voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met onveilige situaties.

Met SAFE sla je onopvallend hulp in een noodsituatie. Eén druk op de knop en hulp is onderweg. Al vanaf €0,28 per dag.

Hoe werkt het?