Wanneer je tijdens je werk te maken hebt met externen, zoals klanten, patiënten of cliënten, bestaat er een kans op agressief gedrag. Op zo een moment wil je er niet alleen voor staan en moet je kunnen vertrouwen op een professioneel agressie alarm.

In al deze situaties kunnen organisaties rekenen op de betrouwbare agressie alarmknop van SAFE.

Discreet alarmeren bij agressie met alarmknop

De agressie alarmknop is ontwikkeld om arbeidsveiligheid te verhogen. Met één druk op de knop kan in geval van nood snel de juiste hulp worden ingeschakeld. Dat kunnen collega’s of beveiligers zijn, maar ook een alarmcentrale. Vanuit de SAFE-app kunnen ze alle cruciale informatie inzien, een route uitstippelen en binnen no-time bij op locatie zijn.

Gebruikers kunnen verschillende kunnen verschillende alarmen versturen. Bij dreigende situaties is het 112-alarm geschikt. De ontvangers weten dan direct dat ze de politie moeten bellen. Als een situatie iets minder dreigend is kan ook het assistentie alarm worden verstuurd.

Hoe werkt het?
safe app en alarmknop
alarmknop

Over de SAFE agressie alarmknop

De SAFE mobiele agressie alarmknop is klein en compact en kan op meerdere manieren (onopvallend) gedragen worden. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de kraag, aan de riemlus of in de zak van werkkleding. De alarmknop is gekoppeld aan de SAFE alarm app.

Het SAFE agressie alarm garandeert exacte locatiebepaling doordat het werkt met meerdere vormen van locatiebepaling. Onder andere GPS, indoor lokalisatie, zoek locatie en de mogelijkheid om een lijst vaste locaties in te vullen.

Hoe werkt het?

Interne en externe alarmopvolging

Op het gebied van alarmopvolging zijn er verschillende mogelijkheden van alarmopvolging. Dit kan onder interne of externe alarmopvolging vallen:

Interne alarmopvolging

Hulpdiensten zijn niet altijd nodig. Soms is versterking van bijvoorbeeld collega’s voldoende om een situatie weer onder controle te krijgen.

Externe alarmopvolging

Het kan zo zijn dat je 24/7 wilt alarmeren. Dan kan externe alarmopvolging, bijvoorbeeld door een alarmcentrale, een beveiligingsdienst of interne beveiliging, een uitkomst zijn. Kies je voor een alarmcentrale dan komt het alarm binnen bij een getrainde centralist. Die zorgt vervolgens voor de alarmopvolging.

alarmcentrale g4s