vakbeurs facilitair

Veilig werken in de facilitaire sector?

Samen voor veiligheid met SAFE Professionele personenalarmering

Wat kost SAFE in mijn situatie?
safe app en alarmknop

Voel je veilig met personenalarmering

In de facilitaire dienstverlening zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. SAFE is er voor iedereen die tijdens het werk risico loopt om in een noodsituatie terecht te komen.

In zo’n situatie wil je alarm slaan. Daarom ontwikkelden we samen met mensen uit de praktijk SAFE personenalarmering: een professionele noodknop met bijbehorende alarm app.

Altijd en overal alarm slaan

Met onze oplossing kan je écht altijd en overal alarm slaan. Ongeacht situatie of locatie. Hulp is altijd dichtbij.

De kleine alarmknop kan men eenvoudig bij zich dragen, bijvoorbeeld aan de binnenkant van kleding. Met één druk op de knop is hulp onderweg.

Bereken prijs

Veiligheid creëer je samen

SAFE biedt een onmisbare ondersteuning in het creëren van een veilige werkomgeving. Dankzij de SAFE oplossing wordt het gehele team betrokken bij het creëren van een veilige werkomgeving. Iedereen ontvangt alarmmeldingen én kan deze opvolgen. Dat draagt bij aan het teamgevoel. Zo maak je veiligheid onderdeel van het DNA van de organisatie.

Innovatieve partner van CSU

CSU is de nummer één partner in facilitaire dienstverlening. Om veiligheid van werknemers te kunnen waarborgen, kozen zij voor de SAFE-app en alarmknop. Onze oplossing voor personenalarmering draagt binnen CSU bij aan het creëren van een veilige werkomgeving en een verhoogd gevoel van veiligheid.

csu logo

Andere klanten

Wat kost SAFE in jouw situatie?

Bereken het zelf! Vraag een eigen prijsindicatie aan.

Met het aanvragen van deze prijsindicatie zit je nergens aan vast. Je doet dus geen officiële aankoop.

Prijs berekenen

1
2
3