BHV Alarm app: dé oplossing voor BHV’ers

De BHV Alarm app is geschikt voor elke werkgever in Nederland die bedrijfshulpverleners (BHV’ers) dient te hebben. Hoe zorg je er echter voor dat een BHV’er op het juiste moment op de juiste plek is in geval van nood? Een alarm app biedt hierin uitkomst.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid van BHV’ers

Zeker voor grote bedrijven kan de bereikbaarheid of beschikbaarheid van BHV’ers in een noodsituatie voor complicaties zorgen.

Tijd is kostbaar in noodsituaties en het snel ter plekke zijn van een BHV’er speelt daarbij een belangrijke rol.

De oplossing: een BHV alarm app

In samenwerking met ons zusterbedrijf StandBy Solutions bieden we een speciale app voor BHV’ers aan, te weten de BHV app StandBy. Deze BHV alarm app monitort de aanwezigheid van BHV’ers en andere hulpverleners zoals EHBO’ers en beveiligers. Die aanwezige hulpverleners worden getoond op een scherm, bijvoorbeeld bij de receptie. Zo heb je altijd een overzicht van wie kan helpen.

bhv alarmapp

Veiligheid verhogen voor al je medewerkers

StandBy is een specifieke oplossing om het inzetten van BHV’ers te versoepelen. Tegelijkertijd bieden wij zelf de SAFE alarm app aan. Die is toegespitst op het beschermen van (ambulante) medewerkers die risico lopen op agressie of geweld. Met een combinatie van SAFE en StandBy kunnen al je medewerkers in een veilige werkomgeving aan de slag.

Hoe werkt de SAFE alarm app
BHV alarmapp

Benieuwd hoe de SAFE alarm app in de praktijk werkt?

Download de gratis brochure.